Tommi

Tutkimusjohtaja

KTM Tommi Lindholm on uransa alkutaipaleella toiminut muun muassa analyytikkona, vartijana, puhelinmyyjänä sekä rahoitusalan yrittäjänä. Vaasan Yliopistossa hän luki pääaineenaan rahoitusta. Rahoituksen opiskelujen aikana Tommi törmäsi käyttäytymistieteelliseen rahoituksen tutkimukseen ja teki siitä myös Pro Gradunsa. Tätä kautta löytyi myös tarve yrittää ymmärtää sitä kaikkein haastavinta ilmiötä: ihmismieltä. Ja sillä polulla Tommi aikookin jatkaa.

Viimeiset kahdeksan vuotta Tommi on toiminut Impactilla tutkimusjohtajan, kouluttajan sekä tutkijan roolissa. Pitkällä kouluttajan urallaan Tommi on haastanut satoja organisaatioita kehittämään toimintaansa. Tutkimusjohtajan roolissa Tommi vastaa viimeisimmän tutkimustiedon tuomisesta Impactin koulutuksiin. Tommi vastaa koulutusten kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta Impactin asiakkaille – tuotteistamisesta ensitapaamisen kautta viimeiseen kädenpuristukseen. Tutkijan roolissa Tommi toteuttaa ja kehittää Impactin asiakkaille erilaisia organisaation kulttuuriin ja johtamisen laatuun liittyviä selvityksiä. Tommi on sertifioitu Workplace Big Five persoonallisuusprofiilin käytössä. Lisäksi Tommi osallistuu Impactilla myös kirjojen kirjoittamiseen.

Tommin erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat johtoryhmätyöskentelyyn, asiantuntijoiden johtamiseen sekä palkitsemiseen liittyvät kysymykset nyt ja varsinkin tulevaisuudessa. Yleisemmällä tasolla Tommia kiinnostaa organisaatioihin ja organisoitumiseen liittyvän teorian hyödyntäminen eräänlaisena linssinä organisaatioiden toiminnan ymmärtämisessä ja käytäntölähtöisessä kehittämisessä.

Tommi Lindholm

Puhelin 040 017 20 21

tommi.lindholm(a)j-impact.fi

ln